Hvad koster en elektriker i timen?

Hvad koster en elektriker i timen?

Det kommer helt an på, hvor i landet du søger efter en elektriker, og hvor erfaren vedkommende er.

hvad koster en elektriker i timen?

Det er meget normalt, at en elektrikers timepris ligger så et sted mellem 300 – 900 kroner i timen. Dette er hvad en elektriker koster i timen og som du kan se svinger beløbet meget. Dette afhænger selvfølgelig typisk af hvilken slags elektriker opgave du skal have udført.

Når du hyrer en elektriker udenfor arbejdstiden, tager de sig typisk godt betalt for det. Det nemt 2.500 kr. ekstra for deres arbejde. Det er derfor selvfølgelig kun, hvis du har brug for akut hjælp for en elektriker, at du bør tage kontakt til en på døgnvagt. Ellers kan det blive en meget dyr løsning for dig.

Prisoverslag

Inden opgaven påbegyndes, vil du modtage et uforpligtende prisoverslag først. Derved får du en ide om, hvad opgaven kommer til at koste – så du undgår overraskelser. 

Få hjælp til dine El opgaver

Hos Boligmesteren.dk samarbejder de med professionelle elektrikere og el mestre i hele landet, der alle har bestået et meget grundigt kvalitetstjek. Dette gør de for at sikre dig den bedste oplevelse når du skal have hjælp og tilbud på elektriker arbejde.

Slut med at kortslutte sikringerne. Slut med at bruge for meget el. Med korrekte elinstallationer kan du spare mange penge på din elregning. Autoriserede elektrikere udføre alle former for el arbejde – fra udskiftning af stikkontakter til intelligente el-løsninger.

Skal du have udført el-arbejde i din bolig, dit firma eller jeres boligforening bør du som minimum altid finde 2 elektrikere udover BoligMestren.dk der er villige til at give dig et tilbud på din opgave og så har du noget at sammenligne vores tilbud med. Det sikre dig du får de bedste tilbud samt flere forskellige løsningsforslag på din opgaven.

Få hjælp til elinstallationer

Renovering af elinstallationer i gamle huse kan være en meget klog beslutning. Ældre elinstallationer er langt fra lige så sikre som de nye elinstallationer, der udføres i dag. gamle elinstallationer er ofte årsag til brande, og risikoen for stød er større.

Tilbud på nye installationer

Dog kan nyt el i et gammelt hus virke uoverkommelig, og derfor er der også mange der vælger at anvende de gamle. Personligt synes vi det er synd, at man renoverer et helt rum eller hus, men anvender de gamle elinstallationer. Derfor anbefaler vi dig at få en autoriseret elinstallatør til at vurdere dine nuværende installationer. 

Få hjælp af en elinstallatør

Hos Boligmesteren samarbejder de kun med autoriserede elinstallatører i Danmark. Uanset om du skal have hjælp til en stor eller lille opgave, så har Boligmesteren altid flere elektrikere klar til at hjælpe med at løse din el opgave for dig.

Hjælp fra dygtige elektrikere

Det er vigtigt at have en autoriseret elektriker til at udføre arbejdet. Derfor har de udført et grundigt kvalitetstjek på alle de elektrikere de samarbejder med. Netop for at sikre dig en god og tryg oplevelse, hver gang du skal have udført noget el arbejde.

Elektrikere med autorisation

Vores autoriserede elektrikere vil altid give dig et uforpligtende tilbud og prisoverslag på din el opgave. På den måde er du sikker på, at de vil løse en hver type opgave for dig.

Uforpligtende elektriker tilbud

Er der en opgave, som du er i tvivl, om du må udføre, er det en god ide, at du ringer til Boligmesteren eller din lokale elektriker. Tit er de opgaver, som du selv må udføre så små, er det alligevel ikke kan betale sig at få en autoriserede elektrikere ud til opgaven.

Indhent gratis og uforpligtende tilbud på alt elektriker arbejde lige fra at føre elkabler, tilslutte hvidevarer, tilslutte elvarme og elgulve, skifte og flytte stikkontakter, udskifte gamle installationer til mere sikre, udføre el tjek, sætte lamper op i vådrum og indbyggede halogenspots, og entreprise opgaver generelt.

Del:

Flere artikler

Få uforpligtende Tilbud