Om Elfirma-Priser

3

Uforpligtende tilbud

2500+

TILFREDSE KUNDER

500+

AUTORISEREDE ELEKTRIKERE

100%

GRATIS SERVICE

Kort om os

Vi samarbejder med professionelle elektrikere og elektrikerfirmaer på hele Sjælland, der alle er autoriseret elektriker og har gennemgået et meget grundigt kvalitetstjek. Der gør at vi kan sikre dig de bedst mulige tilbud på de elektrikeropgaver som du søger hjælp til at få klaret.

Inden vi påbegynder en opgave, giver vi dig 3 tilbud med et prisoverslag. Derved får du en ide om, hvad opgaven kommer til at koste og hvor lang tid den vil tage – så du undgår unødige overraskelser.

Vi samarbejder med autoriserede elinstallatører på Sjælland. Uanset om du skal have hjælp til en stor eller lille opgave, så har vi altid elektrikere klar til at hjælpe med at løsning på din el opgave.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du eventuelt skulle sidde med spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du indsender din el opgaver til os.

vi kan hjælpe private og virksomhed med:

Dette er vores vision

Vores vision har altid været at sikre os at vores kunder får den bedste service, derfor udbyder vi et godt og solidt elektrikerarbejde til alle vores kunder. Hvorfor vi udelukkende  kun samarbejder med professionelle autoriserede elektrikere og el firmaer som vi kan stå indenfor. 

Det sikre dig du får de bedste tilbud samt flere forskellige løsningsforslag til din elektrikeropgave samt spare mange penge på dine kommende elregninger.

Hvad siger vores kunder om os

Indhent uforpligtende tilbud

Lad os starte med uforpligtende dialog omkring din bygge opgave